4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ALMERIJA IZBILA PARTIZANU IZ DŽEPA OGROMAN NOVAC: ‘Parni valjak’ izvisio za tri miliona evra, ali ipak nije sve tako crno!

Objavljeno: 03.06.21 u 12:30

Kako stvari stoje, male su šanse da se Almerija plasira u elitno društvo španskog fudbala.

U prvoj utakmici plej-ofa, Almerija je izgubila od Đirone ubedljivim rezultatom 3:0. Partizan sa velikom pažnjom prati uspehe ovog tima, s obzirom da za njih nastupa bivši igrač crno-belih, Umar Sadik.

Prilikom ovog transfera, crno-beli su u ugovor ubacili brojne klauzule, a ukoliko se Almerija plasira u LA Ligu, na račun ‘parnog valjka’ leći će 3.000.000 evra.

Međutim, nije sve tako crno, s obzirom da jedna od klauzula nalaže da će ekipa iz Humske od narednog transfera dobiti čak 40 odsto.

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE I ZVANIČNO: Crno-beli potrvdili transfer – evo kada će Saničanin biti predstavljen u Humskoj!

Sevilja je pokazala interesovanje za bivšeg napadača Partizana, a cena koja se spominje ide i do neverovatnih 40.000.000 evra.

– Nije sportski govoriti, ali nama bi najviše odgovaralo da ga prodaju, a da oni ne uđu u prvu ligu Španije… Partizan može da napravi najveći transfer u istoriji Balkana, može da bude i preko 20 miliona! Cifre se spominju između 40 i 60 miliona, skinulo bi se tu 5 miliona koje su dali, a onda na razliku od 55 miliona – 40% od transfera Partizanu! Zamislite to! – rekao je Ivica Iliev tokom zimskih priprema crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Zasto ste izmenili tekst ovog posta nakon moje g postinga? Stvarno deplasirano, sad moj tekst visi kao jedna nebuloza. Sada ste se dosetili varijante da Sadika prodaju nakon sto sotanu u Smartbank Ligi…
    Ali, ako, ne ljutim se, bitno je da ste shvatili da nije fer kad je PFC u pitanju slikati samo crno-belo.

    0
    0
    Odgovori
  2. ALo, bre, prestnite sa primitivnim likovanjem! Kazite istinu ako je znate. Ako ne znate, onda sta uopste radite u novinarstvu?!
    Naime, Partizanu cak i odgovara da se Almeria ne plasira u Primeru. To je prava istina, a ne to sto vi pisete. Ukoliko Almerija proda Sadika a ne udje u Primeru,Partizanu pripada 40 posto od buduceg transfera,umanjenog za 5 mil. evra koliko je Partizan vec dobio za transfer Sadiq-a. Pa, evo neka ga proda za nekih,po svemu minimalnih 30 mil evra,Partizan ce dobiti cistih 10 mil. evra (40 posto na 25 mil. evra). To je po slovu ugovora. Inace, da se Almeria plasirala u primeru, Partizanu bi pripalo dodatnih 3 mil. evra plus 15 posto od buduceg transfera. Dakle, sve su prilike da je ovo bolje za Partizan!
    Nemojte vi zaliti Partizan, zalite vi vasu Cergarku, koja je vec 65 mil. evra u minusu. A sta ce bti, pitam se, ako Cerga promasi Ligu Evrope,da ne govorim CHL ? To je pitanje za novinare „istrazivace“, a ne nagadjanje SH-B_B/K_B_B o Partizanu!
    Ja bih vasem pristrasnom novinaru, Cerginom navijacu po profesiji, zabranio da prisustvuje presicama u Partizanu. Takvi od mene ne bi dobili pristup,tj akreditaciju. Bas ste bedna go*na!

    0
    0
    Odgovori
    • Kojih 30 miliona, nema od tog ništa. Niti Sadik vredi toliko, niti će se Almerija odreći tolikog novca. Samo Iglici Sadik vredi više od najboljih fudbalera Lige šampiona da bi uprava sakrila svoje marifetluke.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter