0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

RODŽER FEDERER: ‘Nisam stekao utisak da sam usporavao igru! Marin je želeo da se igra brže’

Objavljeno: 03.06.21 u 21:52

Švajcarac se oglasio nakon pobede!

Legendarni teniser Rodžer Federer je savladao Marina Čilića u drugom kolu Rolan Garosa. Švajcarski igrač je slavio rezultatom 3:1 u setovima. Trenutno ‘osmi reket sveta’ je govorio za medije nakon teškog meča i važne pobede.

-Veoma dobar meč za mene. Bilo je uspona i padova, posebno u drugom i trećem setu. Ali dobra stvar je što sam igrao mečeve kao što je bio ovaj i znam kako da prevaziđem takve padove. Imam dosta iskustva. Nije bilo prijatno kada je vratio brejk u trećem setu za 4:4. Ali uspeo sam to da amortizujem i da dobijem set i prelomim meč – rekao je Federer.

PROČITAJTE JOŠ: HOTSPORT SAZNAJE: Trenerska transfer bomba! Nenad Lalatović ima novi klub!

-U prvom trenutku nisam shvatao šta se događa, a onda sam video da priča nešto o nekom upozorenju. Želeo sam da znam zbog čega sam ga dobio. Nisam imao osećaj da odugovlačim. Jednom je Marin servirao kada još nisam bio spreman. Mislio sam da to nije sporno, ali se nisam lepo osećao kada sam shvatio da je već neko vreme bio uznemiren i pitao sam ga zašto nešto nije ranije rekao. Nisam stekao utisak da sam usporavao igru, ali očigledno da je Marin hteo da se igra brže. Bila je interesantna situacija. Uneto je malo energije u meč, što ja inače volim – zaključio je trofejni Švajcarac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter