0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Trenerska transfer bomba! Nenad Lalatović ima novi klub!

Objavljeno: 03.06.21 u 20:20

Sve je spremno za veliki povratak!

Nenad Lalatović je odlučio da se vrati u nekadašnji klub! U pitanju je Radnički iz Niša! Prema saznanjima našeg portala, Lalatović i Ivica Tončev su sinoć obavili razgvor. Još uvek nisu poznati detalji ugovora, ali iskusni stručnjak se vraća na stadion ‘Čair’. To je već njihov drugi sastanak, ali još uvek nije sve gotovo.

FOTO: HOTSPORT

Prvi kontakt između trenera i uprave kluba se dogodio pre početka utakmice sa Zlatiborom. Tada se dogodio načelni dogovor, ali pošto je utakmica u Užicu završena rezultatom 0:0, opstanak Radničkog u Superligi je doveden u pitanje. Klub iz Niša je izborio opstanak i kontakt je ponovo uspostavljen.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE SU VEĆ U TRANSU: Dragović objasnio kako se javila ljubav prema Zvezdi! (VIDEO)

Trener Aleksandar Stanković ima ugovor još godinu dana, ali ostaje veliko pitanje da li će se sporazumno rastati. Stanković je bivši igrač Radničkog i ima odlične odnose sa upravom kluba. Ipak, još uvek nije poznato da li će klub po ugovoru morati da mu isplati obaveze za celu narednu godinu.

Jedna od glavnih tema u domaćim medijima bila je priča o novom klubu Nenada Lalatovića. Nakon odlaska iz Vojvodine pričalo se o Proleteru, Radu i Rigi, a uspešni stručnjak je blizu povratka na mesto uspeha. Nenad je ekipu Radničkog predvodio u periodu od 2018. do 2019. godine.

Prozivka i pripreme ekipe iz Niša počinju 10. juna. Još uvek nije poznato gde će ekipa putovati na pripreme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter