0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PAO JE POTPIS: Grobari, odahnite – Saničanin se obavezao Partizanu na trogodišnju vernost! (FOTO)

Objavljeno: 03.06.21 u 15:01

Veoma važan potpis.

Nekadašnji fudbaler Borca iz Banja Luke, Mladosti iz Lučana i Vojvodine, Siniša Saničanin, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

PROČITAJTE JOŠ: I ON JE USPEO DA ZADIVI KLOPA: Posle Markeca, još jedan partizanovac ide na ‘Enfild’ – transfer vredan 50 miliona?!

FOTO: FK Partizan

Sjajni defanzivac je u prisustvu generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure stavio paraf na ugovor, a predstavljanje medijima zakazano je za 15 časova.

Partizan je još u aprilu kontaktirao sjajnog štopera, ali njegova želja u tom trenutku je bila isključivo inostarnstvo. Ovo je dokaz da se trud isplati, s obzirom da su crno-beli i prošle godine želeli da u svoje redove dovedu Sinišu.

PROČITAJTE JOŠ: ALMERIJA IZBILA PARTIZANU IZ DŽEPA OGROMAN NOVAC: ‘Parni valjak’ izvisio za tri miliona evra, ali ipak nije sve tako crno!

Prve fudbalske korake Saničanin je načinio u Prijedoru, mestu gde je inače i rođen. U fudbalskom klubu Rudar debitovao je sezone 2013/14 kada je zabeležio i dva nastupa u Premijer ligi BiH.

Tokom sezone 2014/15 u Prvoj ligi Republike Srpske odigrao je 22 utakmice (jedan gol), uz još tri meča u Kupu Bosne i Hercegovine. Na leto 2017. godine postao je član novosadske ‘Stare dame’.

U toku dana odjeknula je vest da je Partizan zainteresovan za još jednog fudbalera Vojvodine, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter