0
ATP

FOTO: TSS

KRAJINOVIĆ POTPUNO RAZOČARAN: Sprski teniser otkrio šta mu je neophodno kako bi se vratio na pobednički kolosek!

Objavljeno: 03.06.21 u 13:13

Srpski teniser Filip Krajinović prerano je završio ovogodišnju epizodu na Rolan Garosu.

Krajinović je poražen već u drugom kolu od Džona Iznera sa 3:0 u setovima, a nakon meča Srbin je potpuno očekivano razočaran. On ističe da mu je neophodno da pronađe novog trenera, kako bi se vratio na pobednički kolosek.

– Što se tiče trenera, i dalje tražim novog. Nemam nikakva imena koja bih mogao da podelim. Iskreno, voleo bih što pre da nađem pravu osobu za taj posao. Ipak, neću da uzmem bilo koga jer sam u godinama kada mi je potreban veoma dobar trener na duži period, a ne neki trener koji će mi samo sakupljati loptice. Nadam se da ću ga što pre naći – istakao je Filip Krajinović.

PROČITAJTE JOŠ: ALMERIJA IZBILA PARTIZANU IZ DŽEPA OGROMAN NOVAC: ‘Parni valjak’ izvisio za tri miliona evra, ali ipak nije sve tako crno!

Filip se potom osvrnuo na prethodnu sezonu na šljaci.

– Nisam presrećan kako sam odradio turnire na šljaci. Gubio sam dosta mečeva koje nisam smeo. Imao sam dva četvrtfinala i treće kolo Monte Karla. Nisam najsrećniji, baš kao što nisam zadovoljan ni nastupom na Rolan Garosu. Izgubio sam od Iznera koji izuzetno dobro servira, ali imao sam svoje šanse i nisam ih iskoristio u oba taj-brejka. Idem na travu ne baš zadovoljan prikazanim. Ipak, znam da sam dao sve od sebe i to je za mene najbitnije – izjavio je Filip Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter