0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ARSENAL MENJA CEO TIM: Tri startera i rezervista napustili ekipu!

Objavljeno: 03.06.21 u 23:34

Težak posao za Artetu!

Slavni Arsenal se već dugo godina ‘bori’ sa lošim rezultatima. Na kraju ove sezone ekipa iz Londona je zauzela 8. poziciju u Premijer ligi. ‘Tobdžije’ već pet godina ostaju bez  plasmana u Ligu šampiona. 

Po svemu sudeći, Mikel Arteta i stručni štab će ponovo ‘renovirati’ ekipu. Pripreme za narednu sezonu još uvek nisu počele, a Arsenal je već završio saradnju sa četvoricom fudbalera. U pitanju su tri startera i jedan rezervista.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN RADONJIĆ PRED POLUFINALE: ‘Očekuju nas utakmice protiv dobrog tima! Dobrom odbranom i angažmanom do željenog rezultata’

Klub se danas zahvalio Davidu Luizu, Martinu Edegoru, Daniju Sabaljosu i Metu Rajanu. Ostaje veliko pitanje kako će izgledati naredna sezona za ‘Tobdžije’. Videćemo da li će nekadašnji vezista, a sada trener Arsenala uspeti da ‘složi kockice’ i napokon napravi neki značajniji rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter