0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DEJAN RADONJIĆ PRED POLUFINALE: ‘Očekuju nas utakmice protiv dobrog tima! Dobrom odbranom i angažmanom do željenog rezultata’

Objavljeno: 03.06.21 u 22:53

Sve je spremno za prvu utakmicu!

Košarkaški klub Crvena zvezda u petak od 17:30h dočekuje Borac iz Čačka. Prva utakmica polufinalne serije Superlige Srbije se igra u hali ‘Aleksandar Nikolić’ u glavnom gradu Srbije.

Zvezda je nakon osvajanja šampionske titule u ABA ligi, uspela da rutinski savlada i eliminiše Zlatibor u četvrtfinalu domaćeg šampionata.

Pred duel sa ekipom iz Čačka oglasio se šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana – Dejan Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ: NJEN IZGLED JE OBELEŽIO SVETSKO PRVENSTVO 2010. GODINE: Popularnost i dalje traje! Pogledajte kako danas izgleda atraktivna Larisa! (FOTO)

-Čestitke Borcu na dobrim igrama ove sezone, u Superligi i regionalnom takmičenju. Očekuju nas utakmice protiv dobrog tima u kojima ćemo morati na prvom mestu dobrom odbranom i angažmanom na terenu da dođemo do rezultata. Već smo se susreli ove sezone, ali sada ćemo odigrati dve utakmice u razmaku od 48 sati što je malo drugačija situacija- rekao je Radonjić za klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter