0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SADA JE I ZVANIČNO: Crno-beli potrvdili transfer – evo kada će Saničanin biti predstavljen u Humskoj!

Objavljeno: 03.06.21 u 12:10

Novi fudbaler Partizana danas će biti predstavljen.

Fudbalski klub Partizan doveo je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju je doskorašnji fudbaler Vojvodine Siniša Saničanin.

Saničanin će u Humskoj biti predstavljen danas u 15 časova, kada će se održati konferencija za medije.

Crno-beli planiraju da dovedu još jednog štopera, koji će najverovatnije biti stranac. Saničanin je standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine, a već duže vreme jedan je od glavnih igrača novosadske ‘Stare dame.’

Partizan je još u aprilu kontaktirao sjajnog štopera, ali njegova želja u tom trenutku je bila isključivo inostarnstvo. Ovo je dokaz da se trud isplati, s obzirom da su crno-beli i prošle godine želeli da u svoje redove dovedu Sinišu.

PROČITAJTE JOŠ: BENZEMIN ‘HOROR’ POVRATAK: Francuzi ipak slavili!

Prve fudbalske korake Saničanin je načinio u Prijedoru, mestu gde je inače i rođen. U fudbalskom klubu Rudar debitovao je sezone 2013/14 kada je zabeležio i dva nastupa u Premijer ligi BiH.

Tokom sezone 2014/15 u Prvoj ligi Republike Srpske odigrao je 22 utakmice (jedan gol), uz još tri meča u Kupu Bosne i Hercegovine. Na leto 2017. godine postao je član novosadske ‘Stare dame’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter