0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

‘VIDI KAKVI SU, NEMOJ DA NAS PREBIJU’: Dejan Savićević se prisetio susreta sa Delijama, crne misli su mu tada prolazile kroz glavu!

Objavljeno: 02.06.21 u 15:49

Prisetio se bliskog susreta sa navijačima Crvene zvezde.

Dejan Savićević je jedan od fudbalera koji je iza sebe ostavio ogroman trag u dresu Crvene zvezde. Vrhunac njegove bogate karijere dogodio se 1991. godine, kada se sa crveno-belima postao šampion Evrope.

Povodom toga, dvadeset i pet godina nakon istorijskog uspeha, organizovana je proslava u jednom prestoničkom restoranu.

PROČITAJTE JOŠ: ČUVENA TUČA O KOJOJ SE PRIČA I DAN DANAS: Binić otrkio do sada nepoznate detalje – ‘Tek sam posle utakmice shvatio da sam nokautirao pogrešnog čoveka’ (VIDEO)

U tom trenutku, odnosi između Savićevića i Delija bili su poprilično zategnuti jer je Crna Gora na čijem čelu je bio Dejan trebala da igra sa Kosovom.

Uprkos svemu tome, Savićević o navijačima Zvezde ima samo lepe reči.

– Ovo je bila Liga šampiona protiv Napolija. Dobili smo veliki aplauz što je i normalno, sećam se posle jedne proslave su došli navijači da nas pozdrave, imali smo večeru na Grafičaru. Kad su došli i krenuli ka nama, to su sve momci od dva metra i više. Ja rekoh ovima „Ponašajte se normalno, nemoj da nas prebiju, vidi kakvi su – rekao je Savićević i potom nastavio:

– Ali stvarno su bili kulturni prema nama, bili su džentlmeni, zahvalili su nam se na svemu što smo uradili za Crvenu zvezdu. Marko Vučković je bio, njega sam upoznao i ranije, on je bio sa još trojicom – četvoricom, došli su da nas pozdrave jer smo mi bili za posebnim stolom, ali stvarno moram da kažem da su bili pravi navijači – rekao je proslavljeni fudbaler.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter