0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ČUVENA TUČA O KOJOJ SE PRIČA I DAN DANAS: Binić otrkio do sada nepoznate detalje – ‘Tek sam posle utakmice shvatio da sam nokautirao pogrešnog čoveka’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.21 u 14:44

Svojevremeno najbrži fudbaler Evrope Dragiša Binić prisetio se nemilog dodađaja od pre tri decenije.

Čuvena sezona Crvene zvezde kada se ekipa sa ‘Marakane’ popela na ‘krov’ Evrope, ostala je u senci tuče koja se dogodila na utakmicu sa Hajdukom, u samom finišu te sezone.

O toj tuči govorio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i akter nemilog događaja, Dragiša Binić.

– Izgubim Kup od Hajduka na JNA. Na tom meču njihov trener Skoblar je vređao, igrači su uklizavali, vukli za kosu Mihu, a tebe neće i izgubiš. Naredni meč je u prvenstvu sa Hajdukom, zadnja pred frku. Nama nebitna utakmica, ali se dogovorimo da im vratimo i igramo malo oštrije. Počinje utakmica, a oni opet nas biju. Jednom tamo uklizaše Mihajloviću, drugi put, treći – priseća se Binić tokom intervjua za Telegraf i nastavlja:

– I ja se zaletim, nokautiram jednog i čekam klupu. A kroz onu našu euforiju proslava, ja ne znam da su oni promenili trenera. I ja sada čekam Skoblara da mu vratim što nas je vređao na nacionalnoj osnovi. Klupa kreće ka meni, ja vidim trenera i nokautiram ga. Ali to nije bio Skoblar, već Poklepović. Bezveze. U jednom trenutku vidim da se bijem, a ja i nemam potrebu za to. Mihu su dirali. Sudija mi daje crveni, ja hoću i na njega, jedva su me zadržali.

Binić ističe da je kasno shvatio da je udario pogrešnog čoveka.

– Odlučim da ću da se istuširam, spremim malo, pa ću da ih bijem u tunelu. Međutim, u klubu su znali da će biti takva reakcija i odvuku me u ložu. Ja sam Mihi rekao na poluvremenu: „Ja sam ovo zbog tebe uradio. Mene niko nije dirao.“ On će zatim meni „stižem te“ i posle nekoliko klizećih isteraju i njega. Posle sam uputio izvinjenje treneru, ali je bilo gotovo. Tek sat vremena posle meča su mi rekli da sam udario pogrešnog čoveka. Šta da radim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter