5
Domaći fudbal

FOTO: Vojvodina / Jelena Grlić

PRAVA LUDNICA U HUMSKOJ: Partizan doveo štopera kojeg je ‘jurio’ tako dugo – potpisan ugovor na tri godine! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.21 u 15:11

Fudbalski klub Partizan iza sebe ima katastrofalnu sezonu.

Već je najavljena totalna rekonstrukcija igračkog kadra u Humskoj ulici, što je neophodno ukoliko Partizan želi da se vrati na staze stare slave.

Nakon odlaska Svetozara Markovića u Olimpijakos, crno-beli su rešili da dovedu novog štopera, koji će predstavljati stub odbrane ‘parnog valjka’.

U pitanju je doskrošanji defanzivac Vojvodine, Siniša Saničanin, koji je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor, saznaje ‘Telegraf’.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO NEOČEKIVANA POSETA U HUMSKOJ: Ivica Iliev pokazao kakav je domaćin – družio se sa legendom brazilskog fudbala! (FOTO)

Saničanin se sa novim klubom dogovorio oko svih detalja, a u Humsku stiže kao slobodan igrač.

Crno-beli planiraju da dovedu još jednog štopera, koji će najverovatnije biti stranac. Saničanin je standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine, a već duže vreme jedan je od glavnih igrača novosadske ‘Stare dame.’

Partizan je još u aprilu kontaktirao sjajnog štopera, ali njegova želja u tom trenutku je bila isključivo inostarnstvo. Ovo je dokaz da se trud isplati, s obzirom da su crno-beli i prošle godine želeli da u svoje redove dovedu Sinišu.

Prve fudbalske korake Saničanin je načinio u Prijedoru, mestu gde je inače i rođen. U fudbalskom klubu Rudar debitovao je sezone 2013/14 kada je zabeležio i dva nastupa u Premijer ligi BiH.

Tokom sezone 2014/15 u Prvoj ligi Republike Srpske odigrao je 22 utakmice (jedan gol), uz
još tri meča u Kupu Bosne i Hercegovine. Na leto 2017. godine postao je član novosadske ‘Stare dame’.

Sa Vojvodinom je osvojio i Kup Srbije, a prošle sezone je odigrao 22 meča i dao tri gola.

0
0

5 Komentara

  1. Idemooooo! Sada Bbeka Arandjela Stojkovica takodje, desni bek, odlican u najboljim godinama, iskusan….! Slobodan, slazem se da je uvek bolje dovesti slobodnog igraca i nesto ga bolje platiti nego placati obestecenje. Velika je to sansa za PFC da vec jednom konsoliduje tu poziciju desnog beka i resi se one neznalice Miljka! Zivkovic je takodje kosmicki bek za njega,ali moramo imati jos jednog pristojnog desnjaka za velika dela. Jedino ako je Klub resio da vrati mladog Vlalukina iz Metalca koji se odlicno afirmisao u prosloj sezoni i odusevio ljubitelje fudbala. Ocekujemo Lea i jednog krilnog napadaca uesto Asana, ali njegovog kvaliteta, svakako. U slucaju da prodaju Sumu,morali bi naci jednu „besnu zver“ na koti 10 koja bi odmenila Natha. Slazem se za momka iz Sapca, odlican je ,a i bonus je igrac! On mi mnogo igracki lici na Matica!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar igrac, ali nema razloga za euforiju. Ne bi trebali da prodaju Macky-ja jer uvek mora da se ima makar dva igraca u rezervi, nikad ne znas sta moze da se desi. Povrede su zla kob fudbalske igre!.
    Sada treba ocekivati kupovinu makar jednog mnogo dobrog centarfora i jedno krilo najmanje. To pogotovo ako je vec ozbiljna najava o odlasku Holendera, mada ga ja ne bih dao za tako sitne pare. Treba sacekati da prodje EP , pa da mu poraste cena, mozda sacekati zimski prelazni rok. Ali, i bez i sa Holenderom, mi trebamo najmanje jednog centarfora , ali klasnog. Mnogo je bolje i isplativije dati odlicnu platu asu nego kupovati ga za obestecenje. Prvo,plata ide mesec za mesec a obestecenje moras odmah izrigati a to ni jedan nass klub ne moze sebi priustiti. Zvezda dobro radi ali preplacuje igrace. Koliko je to OK, videcemo na kraju ,a sve zavisi od rezultata u Evropi.Ako dobiju ponudu za Lazar ne manju od 3,5 mil. evra, odmah ga prodati i kupiti slobodnog mladjeg krilnog napadaca, ako treba i iz inostranstva, bez obestecenja. VAljda su ti nassi skauti nesto pronasli.Nadam se da je Kralj obezbedio potpis mladog Knezevica iz Macve, odlican zadnji vezni ,plus je bonus igrac, a izvanredna je zamena za Zdjelara,vreme je da on potrazi stranu soluciju za svoju karijeru,iako bih naravno, voleo da ostane u Partizanu zauvek. Ja bih sacuvao Sumu ali ne da ga maltretiram i drzim kao rezervu, tu Stanoje zaista strasno gresi. Ja bih se pre oslobodio Natha nego Sume jer je vec izduvao, godine ga sustigle a ima visoku platu. Ne isplati ga drzati za igranje 45-65 min.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter