0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POTPUNO NEOČEKIVANA POSETA U HUMSKOJ: Ivica Iliev pokazao kakav je domaćin – družio se sa legendom brazilskog fudbala! (FOTO)

Objavljeno: 02.06.21 u 14:14

U Humsku stigao legendarni fudbaler.

Fudbalska reprezentacija Brazila, uzrasta do 23 godina, priprema se u Srbiji za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

U Humskoj, od 19.00 časova na stadionu Partizana odigraće se prijateljska utakmica između Brazila i Zelenortskih ostrva.

FOTO: FK Partizan

Kako bi se uverili da je sve u redu za predstojeći meč, delegacija Olimpijske reprezentacije Brazila posetila je Humsku ulicu.

Tim menadžer pomenute reprezentacije Klaudio Branko stigao je na stadion Partizana, gde su dočekali Ivica Iliev i Dragan Velanac.

FOTO: FK Partizan

Čelnici Partizana pokazali su Blanku kakvi su domaćini, pa su legendarnom Barzilcu poklonili crno-beli dres.

– Drago mi je što sam posetio Partizan, klub koji ima dugu tradiciju i veliku armiju navijača, i uverio se da sve sjajno funkcioniše. Uslovi za našu kontrolnu utakmicu su sjajni i želim da zahvalim domaćinima koji su nam izašli u susret kako bismo se što bolje pripremili za Olimpijske igra. Hvala takođe na ljubaznosti i poklonima, znamo da cenimo lepe gestove – rekao je Klaudio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter