0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

VAŠINGTON PRODUŽIO SERIJU: Juta bolja od Memfisa! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.21 u 09:32

Džoel Embid povredio koleno!

U noći između ponedeljka i utorka odigrane su još dve utakmice plej-ofa NBA lige. Bilo je vrlo zanimljivo na oba terena i ljubitelji košarke su imali priliku da uživaju u velikoj borbi i majstorijama aktera.

Vizardsi su u Vašingtonu ugostili Filadelfiju. Domaćin je slavio rezultatom 122:114 i tako uspeo da produži seriju na makar još jednu utakmicu. Veliki problem za 76 – erse predstavlja povreda Džoela Embida. Snažni centar je pao nakon duela sa Robinom Lopezom i osetio je bol u kolenu.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Bredli Bil! Sjajni bek je meč završio sa učinkom od 27 postignutih poena, četiri skoka i četiri uspešna dodavanja. Rui Hačimura je dodao 20 poena i 13 uhvaćenih lopti. Pratio ga je Rasel Vestbruk sa neverovatnim brojkama. Amerikanac je postigao 19 poena, uz 21 skok i 14 asistencija.

U ekipi Filadelfije istakao se Tobajas Heris sa 21 poenom, 13 uhvaćenih lopti i pet uspešnih dodavanja. Maksi je dodao 15, a Džordž Hil 14 poena.

Peta utakmica na programu je u sredu.

PROČITAJTE JOŠ: MNOGI OVO NISU OČEKIVALI: Stevan Jovetić ponovo oblači crno-beli dres!?

Memfis je na svom terenu dočekao Jutu, a meč između Grizlisa i Džezera je sa tribina posmatralo nešto više od 12 000 navijača.

Gosti su odigrali napadački fenomenalnu utakmicu. Meč je završen rezultatom 113:120. Juta sada vodi 3:1 u seriji. Najbolji period za Džezere bila je treća četvrtina u kojoj su ubacili 41 poen.

U ekipi Jute istakao se Donovan Mičel sa 30 postignutih poena, dva skoka i osam uspešnih dodavanja. Džordan Klarkson je ubacio 24 poena, a Francuz Rudi Gober je zabeležio učinak od 17 poena, osam uhvaćenih lopti i dve rampe.

Ekipu Memfisa je predvodio Dža Morant sa 23 poena, osam uhvaćenih lopti i 12 asistencija. Po 21 poen postigli su Dilon Bruks i Džeren Džekson.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter