0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MNOGI OVO NISU OČEKIVALI: Stevan Jovetić ponovo oblači crno-beli dres!?

Objavljeno: 31.05.21 u 23:57

Nakon što je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić postao slobodan igrač, zanimljiva je ‘roba’ brojnim timovima na transfer pijaci.

Pored Fiorentine, Kadisa, Granade i Trabazona, koji su već stali u red i pokazali interesovanje, kao novo ime pojavio se turski šampion Bešiktaš.

Kako pišu turski mediji osvajač duple krune koji će naredne sezone igrati Ligu šampiona je ozbiljno zagrejan da u svoje redove dovede Jovetića i tako pojačaju ekipu za nove izazove.

Naime, Rašidu Gezalu je istekla pozajmica iz Lestera, momak koji je imao 17 asistencija u šampionatu Turske je na meti Monaka, a Bešiktaš upravo iz Monaka želi da dovede alternativu za Gezala. Takođe, bitno je i šta će Jovetić odlučiti, a ako je verovati turskim medijima, on je vrlo blizu pozitivnog odgovora na ovu ponudu.

FOTO: Instagram/Screenshot/ stevanjovetic

Jovetić je postao slobodan igrač 30. maja, tako da sigurno neće žuriti u izboru nove sredine, a nedavno se porukom na društvenim mrežama oprostio od ‘kneževa’.

– Zahvaljujem Monaku i predsedniku Dimitriju Ribolovljevu što su mi dali šansu da četiri godine budem deo ovog posebnog kluba. Biti igrač Monaka, živeti u ovom gradu i trenirati u jednom od najboljih trening kampova je definitivno neponovljivo iskustvo. Želim svojim saigrčima puno uspeha i sreće u budućim izazovima. Imate navijača za ceo život, napisao je Jovetić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stevan Jovetic (@stevanjovetic)

Ovaj 31-godišnji kapiten crnogorske reprezentacije je u Monako stigao 2017. godine iz Intera za 10,5 miliona evra i odigrao je 77 utakmica i postigao 21 gol. Prethodno je nastupao i za Sevilju, Mančester siti, Fiorentinu, Partizan i mlađe kategorije Titograda, iz kog je stigao u Humsku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter