0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PRIČAO JE SA TERZIĆEM, A SADA MOŽE DA ZAVRŠI KOD MIHE: Arnautović neće u Zvezdu, ali hoće u Bolonju!?

Objavljeno: 01.06.21 u 13:23

Crveno-beli nisu jedini.

Potvrđeno je da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić vodio određene razgovore oko saradnje sa Markom Arnautovićem. Ipak, sam fudbaler je istakao da je njegov dolazak u Zvezdu za sada nerealan.

Naravno, kao glavni razlog navodi se želja austrijskog fudbalera da još nekoliko godina igra fudbal na top nivou, a sigurno i da finansije imaju određenu ulogu. Upravo taj fudbal na top niovu, mogla bi da mu pruži Italija.

Naime, njegov brat Danijel, koji mu je ujedno i agent, viđen je u Bolonji koja je za Marka zainteresovana već dva prelazna roka. Siniša Mihailović je prethodne sezone imao dosta problema sa napadačima, pa bi dolazak Arnautovića sve to rešio.

Prema pisanjima stranih medija, pregovori između dve strane uskoro bi mogli da budu dosta intezivniji, a njihov završetak se očekuje pre početka EP. Marko i dalje ima ugovor u Kini, ali je uvođenje ograničenja plata uticalo da dosta velikih imena krene nazad u Evropu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter