0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ARNAUTOVIĆ RASTUŽIO CRVENO-BELE: Nema ništa od Zvezde, imam ugovor, još uvek se sećam onog skandiranja!

Objavljeno: 30.05.21 u 16:12

Neće doći na Marakanu, bar ne uskoro.

Nakon potpisa Aleksandra Dragovića, po medijima se provlačila priča da Zvezda pregovara sa Markom Arnautovićem. Tim povodom, austrijski reprezentativac je u razgovoru za portal 24sedam, demantovao te priče.

Već dva dana me zovu prijatelji i neki bivši saigrači i svi me pitaju da li prelazim u Crvenu zvezdu. Nažalost, to nije istina i trenutno nema ništa od toga, jer imam ugovor u Kini. Ako bih i napustio Kinu u ovom trenutku, onda bih sigurno otišao još jednom u neku jaku evropsku ligu, počeo je Arnautović.

Svi se dobro sećamo meča u kome su snage odmerile Austrija i Srbija. Čitav stadion je u jednom trenutku skandirao Marko Srbine, a Arnautović je otkrio da to nikada neće zaboraviti.

Naravno da se sećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najlepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike. Evo i sada se zahvaljujem svima koji su to veče bili na stadionu i koji su mi skandirali, zaključio je Marko Arnautović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter