0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Legendarni stručnjak napušta Premijer ligu i vraća se u Real Madrid!

Objavljeno: 01.06.21 u 10:35

Italijan je sada prva opcija!

Francuz Zinedin Zidan je nedavno doneo odluku da po drugi put napusti Real Madrid. Nekadašnji fudbaler želi pauzu i odmor od naporne sezone.

Uprava slavnog kluba iz Madrida vredno radi na dovođenju novog šefa stručnog štaba. Već dugo se govori o brojnim poznatim imenima, a sada je u prvi plan ‘izbio’ čuveni stručnjak iz Italije.

PROČITAJTE JOŠ: MNOGI OVO NISU OČEKIVALI: Stevan Jovetić ponovo oblači crno-beli dres!?

U pitanju je Karlo Anćeloti! Prvi čovek Real Madrida Florentino Perez smatra da je iskusni stručnjak idealno rešenje za klupu ‘kraljevskog kluba’ iz glavnog grada Španije.

Anćeloti je trenutno šef stručnog štaba Evertona. Italijan je predvodio Real u periodu između 2013. i 2015. godine, a prvi pomoćnik i lični asistent bio mu je  upravo Zidan. Nakon odlaska iz Madrida, Karla je na klupi nasledio Rafa Benitez.

FOTO: YouTube screenshot

Italijan je zatim predvodio Bajern iz Minhena, Napoli i onda je usledio odlazak u Premijer ligu.

Nema sumnje da bi dolazak legendarnog stručnjaka bio odlična opcija za ekipu sa stadiona ‘Santijago Bernabeu’. Ne treba trošiti reči o iskustvu, znanju i umeću koje poseduje Karlo Anćeloti. 

Videćemo kako će se situacija odvijati u narednim danima i da li će bivši trener Milana pristati na povratak u Madrid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter