2
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

OVO ZANIMA SVAKOG NAVIJAČA ZVEZDE: Borjan otkrio da li će produžiti ugovor sa crveno-belima, pa istako koliko mu znači podrška supruge!

Objavljeno: 31.05.21 u 14:51

Milan Borjan je jedan od najzaslužnijih za osvajanje duple krune Crvene zvezde.

Ovaj sjajni čuvar mreže nema mnogo vremena za odmor, iz razloga zato što je otputovao u Kanadu, s kojom ga očekuju kvalifikacije za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Borjan je sumirao prethodnu sezonu crveno-belih, pa je u razgovoru za ‘Sportski žurnal’ govorio o produžetku saradnje sa srpskim šampionom.

To pitanje mi konstantno svi postavljaju, ali u ovom slučaju ja ne odlučujem. Klub i uprava su ti koji se pitaju da li će da mi ponude novi ugovor. Ako mene pitate, jesam i bići vojnik Zvezde dokle god me žele. Naravno, želim novi ugovor, ali to pitanje ćete morati da postavite rukovodstvu – rekao je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ČUO SAM SE SA ARNAUTOVIĆEVIM BRATOM, BIO SAM NA RUČKU SA KOLAROVOM’: Zvezdan Terzić otvoreno o gorućim temama – jednom rečenicom je šokirao Delije!

Svoj prvi pehar u najmasovnijem takmičenju posveti je svojoj porodici, supruzi i sinu. Borjan ističe da mu podrška supruge mnogo znači.

– Eh, da je bilo sreće i da je sudbina namestila da oženim Snežanu kada sam imao 18 godina. Ne smem ni da zamislim kojim bi tokom moja karijera išla. Sin je moja snaga, razlog moje borbe, zaslužan za sve moje uspehe. Filip i Snežana su moj početak i kraj. Moje sve – jasan je bio golman crveno-belih.

0
0

2 Komentara

  1. Boze mili cuda nevidjenoga kad se S’Tumba od Srbije vojska, a u vojsci Ljubisina ljuba.
    Tuzna ljuba sitnu knjigu pise pa je salje podno „S“ jame a u ruke ““Bise ‘arambase.
    Oj boga ti “ “Biso arambaso, ti si mene zaboravio i ispod tenka ostavio
    Tu ti vene tvoja verna ljuba, tvoja ljuba a sad „gospodjetina“….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter