0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

BARSELONA DOVELA NOVO POJAČANJE: Stiže kum Lionela Mesija!

Objavljeno: 31.05.21 u 16:53

Novi napadač Barselone je Serhio Aguero.

Pre dva dana je ispustio priliku da se oprosti sa klubom na najbolji način iako je ukazivalo na to da će omaleni Argentinac uspeti da se u svojoj poslednjoj sezoni u Engleskoj  dočepa dugo čekanog trofeja Lige šampiona. Ipak, Čelsi je imao drugačije planove i zasluženo slavio u finalu, a Aguero napustio teren u suzama.

Danas potpuno drugačiji izraz na Kunovom licu. Stigao je u Barselonu na potps ugovora i zajedno će sa svojim kumom Lionelom Mesijem pokušati da vrati Blaugranu na vrh španskog fudbala. On će potpisati do 2023. godine a otklupna klauzula glasi na 100.000.000 eura.

Dakle, zvanično je. Aguero je novi fudbaler Barselone. Prošao je lekarske preglede, poslednju prepreku na putu ka novom angažmanu jer znamo koliko se Argentinac povređivao poslednjih sezona u Mančester sitiju. U centru pažnje bilo je levo koleno koje je operisao prošle godine, baš u Barseloni.

Ovo je znak da će i Lionel Mesi ostati u klubu i produžiti ugovor koji mu je pred istekom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter