0
Evroliga

FOTO: Twitter

‘VASO, ZNAŠ ŠTA JE SLEDEĆE’: Miciću odmah nakon osvajanja Evrolige sa Efesom i MVP priznanja stigla poruka iz Amerike!

Objavljeno: 30.05.21 u 23:59

Stižu čestitke sa svih strana…

Sezonu Evrolige 2020/21 bez ikakve sumnje obeležio je Vasilije Micić, koji je s Efesom osvojio titulu, bio MVP ligaškog dela, ali i najkorisniji igrač fajnl-fora.

Već dugo se priča o tome da mu je ova sezone poslednja na starom kontinentu i da će već naredne biti deo Oklahome u NBA ligi, a as Atlante Bogdan Bogdanović ga je ove večeri pogurao ka tome.

Nakon što je završio svoju utakmicu, u kojoj je s Atlantom došao do 3:1 u seriji protiv Niksa, Bogdan je odgledao završnicu finala Fajnl fora Evrolige, i odmah po okončanju utakmice poslao poruku Miciću preko svog Tviter naloga.

– Čestitam mom Vasi osvajanje Evrolige!!! Znaš koje je vreme sada!, napisao je Bogdan, sa jasnom aluzijom na selidbu u Ameriku.

Srpski NBA as takođe je označio u objavi i glumca Darka Perića, koji je sa Micićem na terenu otpevao čuveni hit narodne muzike ‘Noćas mi srce pati’.

– Multitalentovan tip, napisao je Bogdan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter