0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

NBA: Bogdanova dominacija – Srbin punio kolone, a Atlanta razbila Njujork i došla na korak do polufinala! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.21 u 22:26

Atlanta pred plasmanom u sledeću rundu plej-ofa NBA lige!

Košarkaši Atlanta Hoksa ubedljivo su savladali Njujork Nikse, rezultatom 113:96 (25:26, 28:23, 35:22, 25:25) u četvrtom meč prve runde plej-ofa NBA lige.

Posle četiri meča Hoksi imaju 3:1 i na korak su do naredne runde.

U ovoj utakmici je Atlanta prosto dominirala i u potpunosti razbila goste iz Njujorka, primili su 113 poena, a važe za najbolju defanzivnu ekipu lige. Niksi su Atlanti mogli da parijaju samo tokom prve deonice, a sve nakon toga bila je čista dominacija Atlante i na kraju velika pobeda ove ekipe.

Fantastičan je bio Bogdan Bogdanović, punio sve kolone, igrao sjajnu odbranu i meč završio sa 12 postignutih poena uz osam skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte. Tre Jang je bio najefikasniji igrač u redovima Atlante, 22 je imao Kolins, a 21 Galinari. Na drugoj strani, 23 poena Rendla, 21 Bereta, 18 Rouza i 13 Topina.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Peta utakmica u ovoj seriji igra se u Njujorku, u ‘Medison Skver Gardenu’ u noći između srede i četvrtka od 1 čas i 30 minuta. Pobednik ove serije izvesno će igrati protiv Filadelfije, koja vodi protiv Vašingtona 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter