0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

SRPSKI ŠTOPER BI MOGAO DA OSTANE U ITALIJI I NAREDNE SEZONE: Everton ispao iz igre!

Objavljeno: 29.05.21 u 17:26

Maksimović bi mogao da ostane u Napoliju i naredne sezone.

Već neko vreme traju spekulacije kako će Nikola Maksimović napustiti Napoli na kraju sezone jer nije potpisao novi ugovor. Navijači su ga kritikovali misleći da se ne trudi  dovoljno i da su njegove igre ispod očekivanog nivoa.

U igri za potpis srpskog štopera bili su Inter, Roma,  a Everton je delovao kao najrealnija opcija. Ipak pojavila se informacija da Maksimović ipak ostaje u Napolija i naredne sezone.

Makimoviću odgovaralo što je došlo do smene trenera i što će klub u narednoj sezoni voditi Lučano Spaleti od kog Nikola očekuje da zatraži njegov ostanak klubu i tako dobije novi ugovor. Gatuzo nije bio u dobrim odnosima sa predsednikom te to nije mogao ni da učini.

Novinar Luka Čerkione  preneo je informacije oko potencijanog transfera u Everton.

„Karlo Ančeloti je obećao Nikoli Maksimoviću platu od 3.500.000 evra po godini ako dođe u Everton. Trebalo je da štoper potpiše ugovor na tri godine. Posao je propao zato što Ančelotiju nije najbolje išlo u Engleskoj i više nije imao snagu da izgura ceo posao“, rekao je Čerkione

Videćemo koje boje će Nikola braniti naredne sezone

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter