0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

MORATE VOLETI OVOG ČOVEKA! NEVEROVATAN PUT FRANCUSKOG VEZISTE: Pre sedam godina debitovao za Kaen, a onda osvojio Svetsko prvenstvo i Ligu šampiona!

Objavljeno: 29.05.21 u 23:43

U pitanju je miljenik navijača!

Čelsi je ponovo šampion Evrope! Ekipa iz Londona je u finalu Lige šampiona savladala Mančester Siti rezultatom 1:0. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Kai Haverc u 42. minutu meča.

Jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule bio je vezista Ngolo Kante. Samo 168 cm visoki Francuz je odavno osvojio srca navijača širom planete. O njegovoj skromnosti, humanosti i vrlinama ne treba trošiti reči.

Kante ima zaista neverovatnu priču! Ngolo je 2014. godine debitovao za Kaen u Ligi 1, a pre toga je nastupao u drugoj ligi Francuske. Sjajne partije snažnog veziste nisu promakle skautima Lestera. Engleski klub je u svoje redove doveo pravog borca i to samo za devet miliona evra

Veliki radnik je ponovo blistao na terenu. Lester je 2016. godine napravio najveće iznenađenje u modernom fudbalu i stigao do titule Premijer lige.

Ngolo 2017. stiže u ekipu Čelsija. Uprava kluba iz Londona je uradila sjajan posao, a Čelsi je postao šampion Engleske.

Naredne godine Kante postaje prvak sveta sa reprezentacijom. Francuzi su u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji bili bolji od Hrvatske, a Ngolo je odigrao fenomenalan turnir.

Engleski klub je 2019. došao do nove titule, a Francuz je prevodio vezni red. Čelsi je osvojio Ligu Evrope!

Ova neverovatna priča je večeras dobila sjajan nastavak! Ngolo Kante i Čelsi su ponovo na vrhu Evrope! Drugi put u istoriji je osvojena Liga šampiona!

Kanteu želimo puno zdravlja, sreće i trofeja u nastavku karijere!

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter