0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

DESTINACIJA JE POZNATA: Brđani nakon Beograda kreću u Sloveniju!

Objavljeno: 28.05.21 u 16:35

Čukarički će sa pripremama za novu sezonu, u kojoj će igrati na tri fronta, započeti 10. juna.

Šef stručnog štaba Dušan Đorđević će tada, zajedno sa pomoćnicima Pavlom Delibašićem i Zoranom Rendulićem, trenerom golmana Oliverom Kovačevićem i kondicionim trenerom Milovanom Kneževićem, izvršiti prvu prozivku, na stadionu na Banovom brdu.

Prethodno će prvotimci odraditi redovne lekarske preglede 8. i 9. juna. Posle dve uvodne nedelje rada u Beogradu, ekipa će na drugi deo priprema otputovati u slovenački Bled. U ovom gradiću poznatom po prelepom jezeru trenutno se priprema slovenačka reprezentacija, što je dovoljan garant vrhunskih uslova koje nudi tamošnji sportski kompleks.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ ZAKOMPLIKOVAO SITUACIJU, A ONDA ‘RAZBIO’ MARTINA: ‘Prvi reket sveta’ je u finalu!

Ekspedicija Čukaričkog će na Bledu boraviti od 24. juna do 8. jula. U narednim danima biće poznati i protivnici Čukaričkog na pripremama, a oni će biti prilično atraktivni. Brđani su u pregovorima sa ekipama koje će takođe igrati u Evropi, a takođe će trenirati u Sloveniji. Nova sezona u Superligi Srbije trebalo bi da počne 17. jula, a belo-crni će u kvalifikacijama za Ligu konferencija startovati od drugog kola. Ti mečevi su na programu 22. i 29. jula, dok će žreb biti obavljen 16. juna.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter