0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NASTAVILA USPEŠNU SARADNJU SA ITALIJANIMA: Ugovor je potpisan na šest godina!

Objavljeno: 27.05.21 u 17:19

Crveno-beli i Makron sarađuju još od sezone 2017/18, što znači da će odnos između kluba i italijanske kompanije potrajati najmanje čitavu deceniju.

Funkcioneri kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’ ističu da je saradnja između italijanske kompanije i Zvezde pokazatelj da dobre i proverene stvari ne treba menjati.

Ponosan zbog produžetka ugovora bio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

– Dobre stvari ne treba menjati. Iza nas je fantastična sezona u kojoj smo osvojili duplu krunu, ‘srušili’ mnoge rekorde u smislu broja postignutih pogodaka i osvojenih bodova i zaista samo možemo da budemo ponosni na to. Sa Makronom imamo fenomenalnu saradnju, i u prethodne četiri godine nismo imali ni najmanji problem sa njihovom opremom. Komunikacija je bila perfektna, saradnja je trajala na obostrano zadovoljstvo i upravo zato sam prezadovoljan što se danas produžila. Potrudićemo se da naredne sezone nadmašimo uspehe iz prethodne, što neće biti ni malo lako. Sve to uz proverenog partnera – Makron – rekao je Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK DEKLASIRAO ARGENTINCA: Prvi reket sveta je održao čas tenisa!

Generalni direktor Makrona Đanluka Pavanelo je takođe bio i više nego zadovoljan što se saradnja nastavila.

– Bila je ovo fenomenalna godina za Crvenu zvezdu i presrećni smo zbog saradnje sa tako uspešnim klubom. Sada je naša veza još jača zahvaljujući savršenom razumevanju koje delimo. Siguran sam da ćemo slaviti još mnogo pobeda zajedno i da ćemo navijačima preneti emocije kroz nove ekskluzivne majice koje će nositi sa istinskim ponosom – zaključio je Pavanelo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter