0
ATP

FOTO: Belgrade open

NOVAK DEKLASIRAO ARGENTINCA: Prvi reket sveta je održao čas tenisa!

Objavljeno: 27.05.21 u 16:46

Ubedljiva pobeda u prestonici Srbije!

Drugi polufinalista ATP turnira u Beogradu je Novak Đoković. Najbolji teniser sveta je savladao Federika Koriju rezultatom 2:0. Nole je odigrao fenomenalan meč, a po setovima je bilo 6:1, 6:0.

Đokoviću je za ubedljiv trijumf bilo potrebno svega 57 minuta igre. Danas se prvi put od početka turnira na tribinama našla publika. Svetski broj jedan je  oduševljen atmosferom i istakao je da se nada dolasku publike i u nastavku takmičenja.

-Igrati kod kuće je retkost za mene, ovo su posebne prilike u kojima pokušavam da dam što više mogu. Danas je presudan faktor bila publika, ljudi koji su došli. Kada sam dobio vest da će biti publike totalno se raspoloženje promenilo i zaigrao sam možda najbolji meč ove godine – istakao je Nole nakon meča.

PROČITAJTE JOŠ: MEGA SLAVILA NA STARTU SUPERLIGE: Vojvodina svoju šansu čeka u Novom Sadu!

-Ne možemo da utičemo na to da li će biti publike. Neizvesno je kao i sve što se dešava u poslednjih 15 meseci, ne znate šta će da se dogodi. Pokušavam da živim u trenutku i nadam se da ću vas videti i sutra –  zaključio je Đoković.

Novak će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Lajović – Martin. Srpski teniser je dobio prvi set rezultatom 6:3, a Slovak ima brejk prednosti u drugom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter