1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot/gobeljamg7

OVO MU NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Grobari prete Gobeljiću i to na profilu Katarine Grujić! “Sad ćemo mu skinuti gaće“!

Objavljeno: 26.05.21 u 17:31

Besni su zbog njegovog ponašanja.

Crvena zvezda je sinoć nakon prave drame i jedanaesteraca savladala Partizan u finalu Kupa. Na samom kraju meča je došlo i do sukoba, ali i do skandala. Prvo je Krstović nakon datog penala isprovocirao Stojkovića koji je burno reagovao, a nakon toga, jedan nesportski potez videli smo i od Marka Gobeljića.

On je u momentu kada se već znalo ko je pobednik prišao Stojkoviću i skinuo šorts ispred njega. Povodom ovog događanja se oglasio i golman Partizana, a iz crveno-belog tabora smo čuli da će njihov fudbaler biti kažnjen.

Sve ovo je prelilo čašu kod Partizanovih navijača, koji su rešili da zaprete Gobeljiću. To su učinili na profilu njegove devojke Katarine Grujić, koja je okačila sliku sa rođendana Anastasije Ražnatović, na kojoj se nalaze ona i Marko.

0
0

1 Komentara

  1. Ovog balvana ne treba osuđivati već žaliti. On je još dok je bio u Napretku bio problematičan. Jednostavno ograničen čovek, a takvi su idealni za pevaljke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter