5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘KLOŠAR JEDNOM, KLOŠAR UVEK’: Golman Partizana brutalno opleo po Gobeljiću zbog ponašanja nakon finala Kupa! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.21 u 10:11

Još jedna burna reakcija, nakon haosa posle derbija…

Tokom veoma korektne utakmice finala Kupa Srbije i 120 minuta bez tenzija, sve je proključalo tokom penal serije. Prvo je Nikola Krstović isprovocirao Vladimira Stojkovića i izazvao opšti metež, a nakon utakmice se najviše govori o nesportskom gestu Marka Gobeljića.

Kao odgovor na Stojkovićevu izjavu pred derbi, Gobeljić je odmah po okončanju derbija dotrčao do njega i skunuo šorts i tako iznervirao je mnoge fudbalere Partizana, a među njima je bio i rezervni golman Nemanja Stevanović.

Stevanović nije bio u protokolu za ovaj meč zbog povede koju vuče ovog proleća, ali jeste među onim ratobornijim igračima crno-belih tokom dve gužve koje su nastale u penal seriji. Nakon svega, Stevanović je uz priloženu fotografiju fudbalske biografije Vladimira Stojkovića i njegovog staža u reprezentaciji napisao:

– Njemu se kapa skida, a ne gaće. Ali košar jednom, klošar uvek, stoji u poruci Stevanovića.

FOTO: Screenshot

Podsetimo, Crvena zvezda je osvojila duplu krunu nakon 14 godina, pošto je u finalu savladala Partizan, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, s 4:3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter