2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

AGENT PARTIZANOVOG FUDBALERA TVRDI: ‘To je bila smišljena provokacija Stanojevića! Zagrevaš se od petog minuta i onda ti na poluvremenu kaže da sedneš na klupu’

Objavljeno: 26.05.21 u 20:16

Nove informacije!

Crvena zvezda je nakon izvođenja penala savladala Partizan u finalu Kupa Srbije. U medijima se pojavila informacija da je defanzivac crno-belih Maki Banjak odbio da uđe u igru krajem drugog produžetka.

Podigla se velika prašina zbog spomenute situacije, a više o tome možete pročitati ovde. 

Povodom trenutne situacije oglasio se agent fudbalera iz Kameruna. Romeo Filipović je ispričao drugu verziju priče i izneo optužbe na račun Aleksandra Stanojevića.

-Da li ste videli šta se dogodilo u četvrtom minutu? Da li ste primetili da se Svetozar Marković povredio i da se požalio klupi na rame? Da li ste videli da je Banjak ustao i od petog minuta počeo da se zagreva? Od petog minuta trčiš i čekaš da uđeš u igru i onda ti na poluvremenu saopšti:’Ne ulaziš ti, već drugi štoper’ (Bojan Ostojić). To je bila smišljena provokacija Stanojevića. Posle svega nemoguće je od igrača tražiti da mirne glave uđe u produžetku. Normalno je da se nije osetio spremnim, a sad smatram da je to sve izrežirano kako bi se stvorio događaj koji će zaseniti lični neuspeh trenera. Eto, danas se više piše o Banjaku, nego o taktici i timu koji je izveo Stanojević. Znači da je uspeo – rekao je Filipović za ’24 sedam.rs’.

PROČITAJTE JOŠ: SAVETUJE IH LEGENDARDNI ALEKS FERGUSON: Oglasio se i Matić, Junajted sada ne sme da izgubi u finalu Lige Evrope!

– Banjak je u Partizan došao kao velika želja Sava Miloševića, što je uprava podržala. Odlično se uklopio od starta, međutim, Milošević je ubrzo napustio klub i na njegovo mesto došao je Stanojević. Tada je bilo sve u najboljem redu. Na prvom derbiju bio je zajedno sa Katajiem najbolji igrač na terenu, čak dobio poziv selektora Kameruna, ali po povratku sa utakmica reprezentacije odnos prema njemu počeo je drastično da se menja – istakao je Romeo Filipović.

0
0

2 Komentara

  1. E moj Romeo, Stanoje nema druga posla nego da smislja kako tvog fudbalera da ponizava !? Ko je bre taj Banjak i kakvo je to dovedeno pojacanje po navodnoj zelji Sava Milosevica kad je taj isti Savo bio protiv bilo kakvog dovodjenja novih fudbalera !? Odbio da udje jer se osetio uvredjenim, ma nemoj, koliko zaradjuje ta fudbalercina, da li zna sta je profesionalizam u fudbalu i koje su mu obaveze prema klubu !? Teraj to Stanoje iz Partizana, respekt i postovanje, dosta vise tih Banjaka i Gogua.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter