0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Sandić FOTO

NOVI POTRESI U HUMSKOJ: Skandal tokom utakmice, defanzivac odbio da igra finale Kupa Srbije – na pomolu rastanak!

Objavljeno: 26.05.21 u 11:50

Dosta turbulencija prat kraj sezone u Humskoj 1…

Finale Kupa Srbije gotovo izvesno će bit poslednja utakmica na kojoj je Maki Banjak bio fudbaler Partizana.

Naime, Kamerunac se tokom utakmice za trofej protiv Crvene zvezde poneo vrlo neprofesionalno, jejr je odbio da uđe u igru, zbog čega je trener Aleksandar Stanojević morao da menja plan, saznaje portal ‘Telegraf’.

To se dešavalo u momentima meča kada su Igor Vujačić i Slobodan Urošević imali problem s povredama, pe je šef struke parnog valjka želeo da osveži poslednju liniju. Međutim, Kamerunac se nekoliko puta oglušio o poziv da se pripremi za ulazak na teren.

FOTO: FK Partizan

Kako navodi pomenuti portal, zatim su mu prišli Sejduba Suma i Ivan Obradović, koji uopšte nisu ni bili u konkurenciji za meč zbog povreda, i pokušali da ga ubede da pomogne timu, ali nisu uspeli u tome.

Ovaj nesportski potez verovatno će staviti tačku na njegovo igranje u Partizanu, iako je jedno vreme bio standardan u timu, ali je to mesto izgubio.

Podsetimo, Banjak je među crno-bele stigao iz Olimpije za pola miliona evra, koji su kasnije ‘prebijeni’ na 250.000 transferom Đorđa Ivanovića u slovenački klub, u protekloj sezoni je odigrao 18 mečeva za crno-bele u svim takmičenjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter