0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN SA NESTRPLJENJEM ČEKA FINALE LIGE EVROPE: Rezultat može da im kroji sudbinu u narednoj sezoni!

Objavljeno: 25.05.21 u 18:04

Navijaće za Špance.

Prema novom rasporedu koji je napravila UEFA, osnivanjem Lige konferencija, Srbija gubi predstavnika u kvalifikacijama za LE. Prvoplasirana Crvena zvezda će u borbu za LŠ, dok će Partizan, Čukarički i Vojvodina u kvalifikacije za novoformirano takmičenje.

Već sada se zna da će crno-beli Ligu konferencija početi od drugog kola i da će biti nosioci sigurno do plejofa. Baš zbog toga će navijači Partizana sa nestrpljenjem čekati finale Lige Evrope.

Situacija je takva da Španija prema podeli ima jedno mesto u kvalifikacijama za ovo takmičenje koje je na kraju pripalo ekipi koja je bila 7. na tabeli. Ta ekipa je upravo Viljareal, koji će ako savlada Junajted u finalu naredne godine nastupiti u LŠ.

Samim tim, njihovo mesto će pripasti osmoplasiranoj ekipi, tj. Selti koja ima manji koeficijent od Partizana. Pošto je vicešampion Srbije prvi ispod crte, ovaj rezultat značio bi da će ekipa Aleksandra Stanojevića bila povlašćena i u završnom delu žreba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter