0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

MITROVIĆ U SUBOTU STAJE NA ‘LUDI KAMEN’: Ženi se srpski golgeter – pogledajte atraktivnu devojku koja je uspela da smiri ovu ‘ludu glavu’! (FOTO)

Objavljeno: 24.05.21 u 20:18

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je već duže vreme u ljubavnoj vezi sa Kristinom Janjić.

Sjajni golgeter već dugo uživa u ljubavi sa atraktivnom Krtistinom, a njih dvoje će u subotu stati na ‘ludi kamen’. Ovo je još pre par meseci nagovestila lepša polovina srpskog fudbalera Zorana Tošića, Jovana Gajić, a sada je stigla i potvrda da će brak biti sklopljen dolazećeg vikenda.

FOTO: Instagram/screenshot

Igrajući kolo, Kristina je tada proslavila pobedu nad Azerbejdžanom, a Gajićeva je na svom Instagram profilu napisala:

– Priprema za svadbu.

FOTO: Instagram/screenshot

Malo ljudi zna da je devojka Aleksandra Mitrovića ćerka poznatog trenera Aleksandra Janjića, koji je u karijeri sedeo na klupi Rada, Jagodine, Voždovca, Javora i Inđije.

PROČITAJTE JOŠ: ‘BILO JE PROBLEMA U BEOGRADU, ŽELIM U NEKU OD NAJJAČIH LIGA!’: Takuma Asano prvi put progovorio od odlaska iz Partizana!

FOTO: Instagram/screenshot

Mitrović je do nedavno važio za ‘najluđu glavu’ srpskog fudbala, a nema sumnje da je upravo Kristina ta koja je uspela da smiri srpskog asa.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter