0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FC Barcelona

UŽASNE VESTI: Neverica u Španiji – iznenada preminuo bivši golman Barselone!

Objavljeno: 22.05.21 u 13:18

Tužna vest stiže iz Španije.

Jutros je iznenada preminuo sportski direktor Ovijeda i nekadašnji golman Barselone, Fransesk Arnau. On je preminuo u 46. godini.

Klub iz Astorije porukom na društvenim mrežama izjavio je saučešće porodici, a nadovezala se Barselona, za koju je Arnau svojevremeno branio.

Arnau je ponikao upravo u katalonskom klubu, čiji je član bio do 2001. godine. Redovno je nastupao za B tim, dok je u najjačoj selekciji sakupio 24 prvenstvena nastupa, pošto su prednost imali Rud Hesp i Pepe Rejna.

Nakon epizode u Barseloni, sjajni golman je prešao u redove Malage, gde je proveo čitavu deceniju i imao mnogo važniju ulogu.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ SE HVATA ZA GLAVU: Veliki hendikep za crveno-bele pred finale Kupa – Italijan preskače utakmicu sa Partizanom!

Za plavo-bele je sakupio 131 nastup u Primeri, a poslednju utakmicu branio je 21. maja 2011, baš protiv svog matičnog kluba, Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter