2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ SE HVATA ZA GLAVU: Veliki hendikep za crveno-bele pred finale Kupa – Italijan preskače utakmicu sa Partizanom!

Objavljeno: 22.05.21 u 12:32

Ekipa sa ‘Marakane’ osvojila je šampionsku titulu ove takmičarske godine i imaće priliku da se okiti duplom krunom.

Fudbaleri Crvene zvezde u finalu Kupa igraće protiv Partizana, a šef stručnog štaba Dejan Stanković neće moći da računa na Milana Pavkova, zbog žutih kartona.

Ipak, problemima tu nije kraj, pošto je još jedan fudbaler crveno-belih neizvestan za predstojeću utakmicu.

U pitanju je Filipe Falko, koji povredu vuče još sa utakmice na Banjici, a kako saznaje ‘MaxBet sport’ povreda još uvek nije sanirana.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE ODGOVORIO SAVIĆEVIĆU: ‘Neću više ni da pričam o tome, razočaran sam!’

U slučaju da ipak bude spreman do utorka, nastaje drugi problem a to je da neće biti mesta u protokolu, zbog ograničenog broja stranih igrača.

Strateg crveno-belih Dejan Stanković računa na igrače sa većom minutažom, a to su: Seku Sanogo, Gelor Kanga, El Fardu Ben i Dijego Falćineli.

0
0

2 Komentara

  1. Afrikanci u Zvezdi su poraz Zvezdinog menadžmenta! Impotentni po kvalitetu, klasične cepanice za fudbal sa oskudnim znanjem, fizički inferiorni, neinteresantni stranim klubovima! Ne znam kakva je njihova perspektiva u Zvezdi, osim da u njoj dočekaju penziju! Nažalost, ove lakirane bubašvabe imaju unapred rezervisana mesta u timu Zvezde, zahvaljujući ekspertima za dovođenje afričkih “kapitalaca” udarnom tandemu Terziću i Mrkeli! Kvalitet njihovih igara je na nivou fudbalske anoreksije.

    0
    0
    Odgovori
  2. “Strateg crveno-belih Dejan Stanković računa na igrače sa većom minutažom, a to su: Seku Sanogo, Gelor Kanga, El Fardu Ben i Dijego Falćineli”. Ako je ova konstatacija iz teksta zaista tačna, onda Zvezda gubi sto posto protiv Pogrebnika. Pogrebnici su ozbiljan tim, a igrati protiv njih sa nekvalitetnim i sporim afričkim “kapitalcima”, Sanogom, Kangom i Muhamedom (Benom) je više nego neozbiljno! Afrički “kapitalci” ništa ne znaju sa loptom u nogama. Oni znaju samo da besomučno vraćaju loptu unazad ili da je dodaju do najbližeg saigrača. Koliko su dobri afrički “kapitalci” vidi se po tome koliko ima ponuda iz sveta za njih?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter