6
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

DELIJE ĆE ‘IZGORETI’ KADA VIDE OVO: ‘Navijački rat’ se ne stišava, Grobari žestoko isprozivali Zvezdinu proslavu titule! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.21 u 13:46

Ekipa sa ‘Marakane’ osvojila je 32. šampionsku titulu.

Fudbaleri Crvene zvezde završili su ovogodišnju sezonu u Superligi Srbije daleko ispred svojih konkurenata. Uz sve to, izabranici Dejana Stankovića oborili su još i razne rekorde.

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE NEMA NIKAKVE DILEME: Konačno je poznato da li će Borjan čuvati Zvezdin gol u finalu Kupa!

Zbog trenutnog stanja u državi zbog korona virusa, ceremonija povodom osvajanja titule nije bila onakva kakva se inače očekuje.

Zvezda je zbog toga pozvala svoje navijače da im se pridruže na ‘Balu na vodi’. Crveno-beli zaploviće Savom danas od 19 časova i 30 minuta, a glavni deo proslave održaće se između Brankovog i Starog železničkog mosta.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ SE HVATA ZA GLAVU: Veliki hendikep za crveno-bele pred finale Kupa – Italijan preskače utakmicu sa Partizanom!

Međutim, navijači Partizana ne miruju, pa su putem Instagram profila isprozivali proslavu titule uz kadrove iz filma ‘Dom za vešanje‘.

– Veličanstvena proslava titule ‘Zvezde na vodi’ – napisali su navijači Partizana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Treš romantizam (@romantizamtrash)

0
0

6 Komentara

  1. Slavili bi i vi da imate sta,mi smo skromni cetvorostruki prvaci u fudbalu,za basket necu ni da pisem e to su mozda slavila sto su ostali u ligi,Mega ih je odvikla od kosarke,u fudbalu za zadnje 4 godine ukupna razlika izmedju Zvezde i partizana je preko 40 bodova s tim sto smo mi igrali svake godine grupnu ligu nekog Evropskog formata 2 LE,PA2 lS dok su oni ispadali od nekih timova koji su satro projektovani za sam kraj nekog takmicenja cuveni AZ Alkmar,Sarloa itd pa bre sam stadion kad pocnes da skaces sve se trese mada ionako nije njihov,a nas uporno prozivaju a svaki pregled na jytjubu ima vise grobara nego cigana,pevali su kurva gasi se a kurvu sudija krade neverovatno npr protiv Milana,vodjstvo partizana nesme na detektor lazi,bas li me interesuje sto verovatno zbog Vucica,daj bre viste te vase papire da vidimo pogotovo od g-dina Vuletica svinje nad svinjama a ziv nisam sad kad sevne nov stadion a smejaliste se kako ste posteni a mi lopovi,kad ono upade murija vi ste bre sitni lopovi ali zato treba belog ima,treba pistolji ima,treba automati ima,bolje bi vam bilo da cutite napokon istina izlazi na videlo,posle nemoj da serete da vam cigani ubijaju navijace kad masina za mlevenje mesa je radila danonocno,BRUKA NAVIJACKE SCENE U SRBIJI!!!posle se cudite sto je Asano pobegao glavom bez obzira,sramota

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa šta od njih drugo očekivati?! Da se neće pojaviti možda? To su ti takozvani tastatura huligani koji su sigurni u svojim foteljama jer su tu najsigurniji!“Grobari“, oni još postoje?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter