0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DEJAN RADONJIĆ NAKON UTAKMICE: ‘Vodila se ravnopravna borba! Moraćemo da popravimo dosta toga’

Objavljeno: 22.05.21 u 23:49

Trener Zvezde se oglasio posle meča u glavnom gradu Crne Gore.

Budućnost je uspela da savlada Crvenu zvezdu u okviru 3. utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige. Meč u Podgorici je završen rezultatom 75:71.

Nakon meča oglasio se Dejan Radonjić.

-Čvrsta utakmica sa obe strane. Meč je mogao da ode na jednu, ali i na drugu stranu. Vodila se ravnopravna borba, usledila je neizvesna završnica u kojoj je Budućnost imala više koncentracije i sreće. Idemo dalje, moramo da se spremimo za meč koji sledi- istakao je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: EMOCIJE SLOMILE SUAREZA! URUGVAJAC SE OBRATIO NAKON OSVAJANJA TITULE: ‘Barselona me nije poštovala! Znam da će mi moj prijatelj Mesi čestitati’ (VIDEO)

-Nije samo Dela Vale bio problem u meču koji je ostao iza nas, mada je bio meč viner. Sledi analiza, moraćemo da popravimo dosta toga u duelu koji sledi. Nismo bili na željenom nivou kada je realizacija u pitanju, ali ne smatram da je pritisak uticao na to. Volden je odigrao koliko u ovom trenutku objektivno može, s obzirom nije trenirao prilično dugo. Mogli smo da dobijemo meč, nismo uspeli u tome, idemo dalje – zaključio je Dejan Radonjić.

Naredni meč se igra u ponedeljak od 20:30h u Podgorici.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter