0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/Twitter/@LaLiga

EMOCIJE SLOMILE SUAREZA! URUGVAJAC SE OBRATIO NAKON OSVAJANJA TITULE: ‘Barselona me nije poštovala! Znam da će mi moj prijatelj Mesi čestitati’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.21 u 21:51

Veliki uspeh za Simeonea i ekipu!

Atletiko Madrid je novi šampion Španije! Luis Suarez i družina su u 38. kolu savladali Valjadolid. Utakmica je završena rezultatom 1:2.

Pogodak za pobedu Atletika postigao je iskusni Urugvajac. Suarez je nakon utakmice zaplakao tokom razgovora sa porodicom.

Bivši napadač Barselone se nakon toga obratio novinarima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Barselona me nije dovoljno cenila, nisu imali poštovanja prema meni, a Atletiko mi je otvorio vrata i pružio mi šansu. Biću večno zahvalan ovom klubu što je verovao u mene – rekao je Luis Suarez.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ NASTAVLJA SA REKORDIMA: Nikola je uradio ono što niko do sada nije! (VIDEO)

– Ja sam Luis Suarez, osvajač pet od sedam titula u La Ligi. Statistika nekad govori sve što je potrebno. Znam da će i moj prijatelj Mesi biti srećan zbog mene i da će mi čestitati. I pre neki dan mi je poželeo sreću i titulu – zaključio je Urugvajac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter