0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA SAVI: Zvezdin četverac predvođen atraktivnom crnkinjom zove navijače na ‘Bal na vodi’! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.21 u 12:40

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 32. šampionsku titulu.

Iako crveno-beli nisu bili u mogućnosti da naprave spektakl na ‘Marakani’ povodom osvajanja šampionske titule, proslavu će se održati ali na malo drugačiji način.

Povodom činjenice da je ekipa iz Ljutice Bogdana četvrti put uzastopno prvak države, titulu će proslaviti plovidbom na reci Savi, 22. maja od 19:30 zakazan je ‘Bal na vodi’.

PROČITAJTE JOŠ: BOGDANOVIĆ PRED POČETAK PLEJ-OFA: „Sviđa mi se ta pozicija autsajdera“

Na ovaj događaj navijače su pozvali Zvezdini prvotimci, među kojima su Milan Borjan, Milan Rodić, Marko Gobeljić i El Fardu Ben koji su veslali pod komandom atraktivne devojke i na taj način podsetili na legendarni domaći film ‘Bal na vodi’.

– Dođite na Zvezdin ‘Bal na vodi’, da proslavimo zajedno četvrtu uzastopnu titulu – jasna je poruka kapitena Milana Borjana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Podsetimo, proslava na ‘Marakani’ nije bila moguća zbog epidemiološke situacije, a povodom toga oglasio se klub:

– Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno beli će zaploviti Savom od 19 časova i 30 minuta praćeni vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije. Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda – stoji u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter