0
Košarka

BOGDANOVIĆ PRED POČETAK PLEJ-OFA: „Sviđa mi se ta pozicija autsajdera“

Objavljeno: 20.05.21 u 10:24

Bogdan Bogdanović izneo je svoje mišljnje pred početak plej-ofa i susreta sa Njujork Niksima.

 

Srpski košarkaš sjajno igra ove sezone, njegova Atlanta će nastupati u plej-ofu ove sezone, a jedan od glavnih razloga jeste upravo srpski bek. Njegov tim nastupa u prvoj rundi protiv najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg toka sezone, Njujork Niksa.

Ovaj meč biće vrlo zanimljiv za gledaoce jer su ova dva tima igrali na sličnom nivou cele sezone, te su Niksi završili regularni deo kao četvrtoplasirani tim istoka dok je Atlanta bila odmah iza.

O tome kome ide najveća zasluga za ovaj plasman kao i ko je favorit u meču sa Niksima, i o svojim prijateljima govorio je bek srpske reprezentacije.

– Moji prijatelji sada navijaju za Hokse. Siguran sam da svi pričaju da je Njujork više međunarodni grad, ali mi se sviđa ta pozicija autsajdera – rekao je Bogdan.

– Trener je ključni deo našeh uspeha. Ima mnogo talentovanih timova u ovoj ligi koji nemaju kontrolu. Mislim da je on doneo određenu kontrolu u ovu ekipu i pomogao nam da pobeđujemo, iskreno – smatra košarkaš Atlante

Prvi meč se igra u nedelju od 20 časova, tako da će svi ljubitelji košarke moći da pogledaju prvu utakmicu u seriji između ove dve ekipe. A sa druge strane Bogdan se raduje ovom duelu, kao i gostovanju u legendarnom „Medison Skver Gardenu“.

Biće kao u gladijatorskoj areni, kao da se boriš protiv svakoga. Biće puno njihovih navijača. Biće lepo, sigurno – zaključio je Bogdan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter