0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SPEKTAKULARNA PROSLAVA NA RECI: Evo kojom putanjom će se kretati Zvezdin bal na vodi!

Objavljeno: 20.05.21 u 15:31

Spektakularna proslava povodom osvojene 32. titule šampiona Srbije zakazana je za subotu 22. maj.

Fudbaleri Crvene zvezde zaploviće Savom od 19 časova i 30 minuta, a glavni deo proslave održaće se između Brankovog i Starog železničkog mosta.

Neverovatna sezona je iza fudbalera Crvene zvezde, odlični rezultati postignuti su kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu koje su crveno-beli završili bez poraza i oborili brojne rekorde. Još jedna godina ostaće zlatnim slovima upisana u istoriji kluba, a postignuti rezultati i uložen trud i napor svih prvotimaca zaslužili su spektakularnu proslavu sa do sada neviđenim efektima na ovim prostorima kakva i priliči klubu kao što je Crvena zvezda.

Crveno-beli će u subotu zaploviti Savom, po izuzetno lepom vremenu koje se najavljuje,a svi oni koji se od 19 časova i 30 minuta budu našli na savamalskoj obali Save uživaće u dugo pripremanom spektaklu kluba sa ‘Marakane’ povodom osvojene istorijske 32. titule prvaka države.

PROČITAJTE JOŠ: SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA SAVI: Zvezdin četverac predvođen atraktivnom crnkinjom zove navijače na ‘Bal na vodi’! (VIDEO)

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a klub i igrači su se odlučili na ovakav vid slavlja zbog trenutne epidemiološke situacije. Spektaklu će prisustvovati i omladinska selekcija, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter