0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘JEDVA ČEKAM DA VIDIM ŠTA SU NAM NAVIJAČI SPREMILI’: Katai sumirao utiske nakon osvojene titule, presrećan je sezonom punom rekorda i magije!

Objavljeno: 20.05.21 u 13:06

Crvena zvezda je trijumfom protiv Metalca od 5:1 okončala ovosezonsku Superligu, a sezonom punom rekorda i magije bio je prezadovoljan Aleksandar Katai.

Katai ističe da je njegova ekipa pre svega pokazala kvalitet.

– Priveli smo utakmicu kraju kako treba. Oborili smo rekorde, koji nisu bili prioritet, ali lepo je ući u istoriju. Drago mi je zbog čitave sezone i načina na koji smo je priveli kraju. Pokazali smo kvalitet, postigli puno golova, a opet malo primili, što govori o čvrstoći u defanzivnoj liniji. Moja druga titula sa voljenim klubom i dugo ću je pamtiti – počeo je Katai.

U subotu od 19 časova i 30 minuta igrače Crvene zvezde očekuje proslava titule na Savi… Sprema se pravi spektakl, a više o tome pročitajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ: HOĆE LI BORJAN BITI SPREMAN ZA PARTIZAN?: Nakon meča se oglasio Stanković i otkrio u kakvom je stanju golman crveno-belih!

– Svi jedva čekamo proslavu u subotu. Nestrpljiv sam da vidim šta su nam navijači spremili. Siguran sam da je originalno, kao i uvek – zaključio je Katai.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter