0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

MISTER – ALI U PRAVOM SMISLU TE REČI: Dejan Stanković je džentlmen godine, a evo kome bi po njegovom izboru trebalo da pripadne titula! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.21 u 10:29

Nekadašnji fudbaler je ponosan što je nagradu dobio baš u Srbiji!

Dejan Stanković je proglašen za džentlmena godine! Kako i sam ističe sa velikim zadovoljstvom je stigao na ceremoniju. Tokom karijere je osvojio veliki broj nagarada, ali ova mu je posebno draga.

Stanković je ostavio dubok trag u reprezentaciji Srbije. Popularni Deki je bio kapiten generacije nacionalnog tima koji je sa klupe predvodio legendarni Radomir Antić.

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije je odmah dobio zadatak da izabere ‘damu godine’.

-Stavljate me u nezgodnu poziciju. Dosta naših dama je pokazalo karakter i autoritet! Ja bih tu izabrao moju prijateljicu Milicu Mandić. Ona je mnogo deca ‘povukla’ na odluku da krenu na tekvondo. Tu su Ivana Španović, kao i naše odbojkašice… To su dame koje imaju veliki uticaj na našu decu.

PROČITAJTE JOŠ: MILJENIK NAVIJAČA SE VRAĆA NA MARAKANU: Reprezentativac raskida ugovor zbog Dekijevog poziva!

-Mnogo je lepo vratiti se u Srbiju posle 20 godina i dobiti nagradu. Kada dobijem nagradu u mojoj državi to me čini ponosnim. Veoma je lepo kada se neko tvoj seti sebe – rekao je Dejan.

Stanković je otkrio i šta po njegovom mišljenju džentlmen mora da poseduje. Nekadašnji reprezentativac Srbije je istakao kome bi on dao nagradu.

-Pravi džentlmen treba da bude iskren, pošten, da ne odustaje, sledi sebe i svoje princepe. Jednostavno, trebalo bi da bude uzor u primer. Nole je pravi primer! Imamo nekoliko ljudi koji su od velikog značaja za našu državu, a ja bih tu svrstao Đokovića. Čast mi je što živim u njegovo vreme.

Deki je otkrio i ko je zadužen za njegov izgled. Dotakao se i supruge sa kojom je već 20 godina u srećnom braku.

– Moj večerašnji stilista je Ana, ona je moj lični stilista. Ko prati mene i moju karijeru zna da moja supruga nikada nije želela publicitet. Uvek je bila pored ili iza mene i pružala mi je podršku. Ja to poštujem- zaključio je trener Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter