0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILJENIK NAVIJAČA SE VRAĆA NA MARAKANU: Reprezentativac raskida ugovor zbog Dekijevog poziva!

Objavljeno: 18.05.21 u 10:01

Zvezda ‘gradi’ strašan tim!

Aktuelni šampion Srbije želi da ozbiljno pojača svoje redove pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Prve mete u letnjem prelaznom roku biće Dragović, Prijović i Kolarov. 

Pored tri Aleksandra na spisku se pojavilo još jedno ime. Kako prenosi “Enwsi” iz Grčke, Nenad Krstičić je velika želja Dejana Stankovića!

Miljenik navijača je praktično postigao verbalni dogovor sa upravom Zvezde i na korak je od povrtaka na stadion ‘Rajko Mitić’. 

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARAN POGODAK: Čuveni vezista postigao gol za špice! (VIDEO)

Najveći problem za reprezentativca Srbije jeste njegov aktuelni klub. AEK ne želi da pusti vezistu bez određenog obeštećenja. Krstičiću ugovor traje još godinu dana, ali on je spreman da ga raskine i već tokom leta potpiše za crveno-bele.

Nenad je odigrao 36 mečeva ove sezone, a za to vreme je postigao jedan pogodak. Dragan Stojković Piksi je pozvao vezistu na okupljanje reprezentacije, ali Nenad nije dobio šansu da zaigrau u martovskom ciklusu kvalifikacija.

Krstičić je tokom karijere nosio dres brojnih poznatih klubova. Uspešno je nastupao za Sampdoriju, Bolonju, Alaves….

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter