0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DEBITOVAO JE PARTIZANOV VUNDERKIND: 39 golova i 18 asistencija u kadetima, sada je vreme za prvi tim!

Objavljeno: 16.05.21 u 12:21

Dobio je šansu, sada je sve na njemu.

Fudbaleri Partizana su u 37. kolu Superlige savladali Voždovac sa 3:0. Trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan jer ekipa nastavlja da pobeđuje u kontinuitetu, dok je priliku da zaigra dobio mladi Samed Baždar.

On je kao kapiten kadetske selekcije dao neverovatnih 39 golova uz 18 asistencija na 33 utakmice. Samim tim, strategu crno-belih nije bilo teško da ga uoči i da mu da šansu.

Presrećan sam zbog ovog dana, za ovo sam živeo, za ovo sam radio tolike godine. Neću stati na ovome, idemo dalje. Cela ekipa mi je čestitala u svlačionici, što me nije iznenadilo, jer uvek pružaju podršku mladim igračima. Rekli su mi samo lagano mali, doći će sve na svoje, počeo je Baždar.

Samedov debi prokomentarisao je Stanojević rekavši da sada sve zavisi od njega.

Bio je na pripremama, debitovao je, sad od njega sve zavisi, kao i od svih ostalih. Ko zasluži, igra u tom trenutku, to je to. U nedelju (danas) trening, u ponedeljak idemo za Lučane, još ta utakmica pa finale kupa, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter