0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KATAI PONOSAN ZBOG JUBILEJA: Zvezdina ‘desetka’ zabeležila 100. nastup!

Objavljeno: 15.05.21 u 11:15

Izabranici Dejana Stankovića su ostvarili još jednu ubedljivu pobedu!

OFK Bačka je u petak ugostila Crvenu zvezdu. Utakmica na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’ je završena pobedom gostujuće ekipe rezultatom 0:5.

Željko Gavrić je postigao dva pogotka, a Pavkov, Petrović i Ivanić su po jednom zatresli mrežu Alekse Milojevića. Gelor Kanga je već u prvom poluvremenu zabeležio tri asistencije.

Meč protiv Bačke će Aleksandru Kataiju ostati u lepom sećanju. Zvezdina ‘desetka’ je zabeležila 100. nastup u crveno-belom dresu.

Nakon nove pobede, Katai je govorio za klupski sajt.

– Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti – istakao je iskusni fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNA DOMINACIJA: Novi tripl-dabl učinak Nikole Jokića! (VIDEO)

Govorio je krilni napadač crveno-belih o značaju brojnih rekorda koje je Crvena zvezda oborila u ovoj sezoni.

– Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno – zaključio je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter