0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot/DenverNuggets

TOTALNA DOMINACIJA: Novi tripl-dabl učinak Nikole Jokića! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.21 u 09:16

Denver opravdao ulogu favorita!

U noći između petka i subote Detroit je ugostio Denver. Nagetsi su odigrali odličan meč i stigli do ubedljive pobede. Denver u ovom trenutku ima identičan skor pobeda i poraza sa ekipom Los Anđeles Klipersa koja je u toku noći izgubila od Hjustona.

Utakmica u Detroitu je završena rezultatom 91:104.

Pistonsi nisu pronašli ‘lek’ za neverovatnog Nikolu Jokića! Popularni ‘Džoker’ nastavlja sa fenomenalnim partijama, a zabeležio je i novi trip-dabl učinak. Reprezentativac Srbije je meč završio sa 20 postignutih poena, 15 uhvaćenih lopti i čak 11 uspešnih dodavanja.

Isti poenterski učinak ostvario je i Markus Hauard. Amerikanac je na 20 postignutih poena dodao tri skoka i dve asistencije.

U redovima domaće ekipe istakao se Hamidu Dijalo sa 18 poena, 12 uhvaćenih lopti i tri asistencije. Kuk je u stopu pratio Dijaloa sa 17 postignutih poena.

PROČITAJTE JOŠ:‘NEŠTO DRUGO JE BILO ZAPISANO’: Buač o ispadanju Spartaka iz lige!

Oklahoma je na svom terenu doživela novi poraz! Juta je opravdala epitet trenutno najbolje ekipe na Zapadu i slavila je rezultatom 93:109.

Pobedničku ekipu je predvodio Bojan Bogdanović! Reprezentativac Hrvatske je postigao 22 poena, a na to je dodao dva skoka i tri uspešna dodavanja. Džordan Klarkson je još jednom potvrdio da se ‘nalazi’ u odličnoj formi. Amerikanac je meč završio sa 18 poena, tri uhvaćene lopte i tri asistencije.

U redovima domaće ekipe kvalitet je pokazao Svjatoslav Mihaljuk! Ukrajinac je bio veoma raspoložen i postigao je 19 poena uz jedan skok i dva uspešna dodavanja. Mladi Aleksej Pokuševski je ostvario učinak od šest postignutih poena, a na to je dodao devet skokova i jednu asistenciju.

Golden Stejt je savladao Nju Orleans Pelikanse! Utakmica u San Francisku je završena rezultatom 125:122 u korist domaće ekipe.

Džordan Pul je odigrao najbolju utakmicu u karijeri!  Košarkaš Voriorsa je postigao 38 poena, a na to je dodao učinak od četiri skoka i šest asistencija. Mulder je takođe bio odličan! Reprezentativac Kanade je meč završio sa 28 poena, dva skoka i jednim uspešnim dodavanjem. Alen Smailagić je ponovo dobio šansu. Mladi košarkaš je postigao pet poena, a zabeležio je i  dva skoka i jednu asistenciju.

https://youtu.be/wVMQ8WrCgzA

Rezultati:

Vašington – Klivlend 120:105

https://youtu.be/64wASkx-NXo

Filadelfija – Orlando 122:97

https://youtu.be/i6I35RMD7GE

Dalas – Toronto 114:110

https://youtu.be/KwNh0ctU2xI

Hjuston – Los Anđeles Klipers 122:115

Memfis – Sakramento 107:106

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter