0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

ČOVIĆ PROKOMENTARISAO SPECIJALNI PROTOKOL ZA FINALE: Priče zvuče pomalo licemerno!

Objavljeno: 15.05.21 u 17:10

Prvi meč se igra sutra u Beogradu.

Sportski direktor ABA lige Milija Vojinović je predstavio poseban protokol za finale regionalnog takmičenja. U pitanju su instrukcije za sudije i delegate u slučajevima vređanja i nesportskog ponašanja publike.

Tim povodom oglasio se i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekavši da njegov klub nije saglasan sa tim. On je istakao da se nada da neće biti zloupotreba.

Crvena zvezda se nije saglasila sa tim! Naprotiv, rekli smo podržavamo da se to primeni, ali na početku sezone, kako bi se sprečili nekakvi negativni događaji. To je jedina stvar zbog koje brinemo, ali za to su nam garant gospoda Vojinović i Kmetović, da ti elementi protokola neće biti zloupotrebljeni. U slučaju da bude zloupotrebe, mislim da ćemo imati ogroman problem. Prvo, jer je to sve van propozicija, a drugo jer to nikom ne treba u ABA ligi. Igrači su uvek bili u prvom planu, u ambijentu u kom oni igraju. Mi jednostavno nismo ti koji su započeli nešto što se događalo 2018. godine, ali ne bih se vraćao u istoriju, počeo je Čović.

Potom je dodao da je pravo vreme za to bilo na početku sezone. Osvrnuo se i na izjave o fer i sportskoj atmosferi, zaključivši da to nije urađeno pre mesec dana.

Pravo vreme za takve predloge, koje podržavamo, bilo je na početku sezone. Mi ćemo kao klub učiniti da sve potekne u fer i sportskoj atmosferi. Pomalo licemerno zvuče priče i izjave da sve bude sportski, a da pri tome, pre skoro mesec dana nisu zaštitili svoje kolege, kada je neprekidno bilo vređanje i pljuvanje trenera i igrača Crvene zvezde, zaključio je Nebojša Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter