0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

ALEKSANDAR STANKOVIĆ: ‘Znamo šta nam je činiti! Moramo da pobedimo i daćemo sve od sebe’

Objavljeno: 14.05.21 u 17:31

Fudbaleri Radničkog u subotu od 13.30 sati gostuju u Užicu ekipi Zlatibora , u sklopu pretposlednjeg 37. kola Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Stanković je uoči puta u Užice istakao odličnu atmosferu u timu.

-Znamo šta nam je činiti. Moramo da pobedimo i daćemo sve od sebe da osvojimo tri neophodna boda. Imamo jedan dobar niz iza nas, nismo izgubili meč od kada sam došao u klub i sa tim pozitivnim stavom idemo u Užice da upišemo trijumf. Potrebno je da budemo na maksimumu, da budemo ofanzivni, ali i oprezni, jer je Zlatibor dobio poslednji meč kao domaćin. Oni jesu već ispali, ali mi imamo veliko poštovanje prema njima i znamo da imaju kvalitet. Mi smo imali kvalitetnu radnu sedmicu pred ovaj meč. Oporavili smo se, temeljno ih analizirali i uradili smo sve što treba u pripremi jednog ovakvog meča- rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN MILOJEVIĆ PRED POČETAK FINALNE SERIJE: ‘Pobediće tim koji bude pravio manje grešaka’

Radnički u Užicu neće moći da nastupi u najjačem sastavu.

-Biće nekih izuđenih novina u sastavu. Gavrić je nagomilao žute kartone i ne može da nam pomogne, Marković je već dugo povređen, a pod znakom pitanja je i nastup Kasalice, koji se povredio u prošlom kolu protiv Rada. To je svakako problem u ofanzivnom delu ekipe, ali mi smo se već navikli na takve situacije i imamo spremne zamene, a verujem da će ti igrači nadomestiti nedostatak ovih koji neće nastupiti. Mi smo već ubacili mlade igrače u ‘vatru’ i ubeđen sam da će nam energija Trifunovića, Đuričina i Živkovića koristiti u fazi napada. Vreme je da ti fudbaleri preuzmu odgovornost i pokažu zašto igraju za jedan Radnički– završio je Stanković.

Niški tim u ovaj meč ulazi sa 13. pozicije na tabeli sa 45 bodova, koliko ima i 15-oplasirani Novi Pazar, koji je prvi ispod ‘crte’. Zlatibor je 18. sa 28 bodova i davno je izgubio šanse da ostane u ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter