0
AdmiralBet ABA Liga

LOVERNJ JOŠ JEDNOM RASPAMETIO GROBARE: Žofri napravio idealan tim, u prvoj petorci skoro svi partizanovci – ‘Gagi je luđi od Bogdana’!

Objavljeno: 13.05.21 u 09:26

Malo je stranih košarkaša koji su za kratko vreme osvojili srca navijača Partizana.

Jedan od njih je sjajni Francuz, Žofri Lovernj, koji je crno-beli dres nosio od 2012. do 2014. godine, i vrhunskim partijama prirastao srcu svim navijačima.

Francuski reprezentativac imao je priliku da napravi idealnu petorku, koju čine igrači sa kojima je do sada nastupao u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ: KAKAV PODVIG ZA NIKOLIĆA: Bivši trener Partizana osvojio prvi trofej u Rusiji!

Za najboljeg plejmejkera, izabrao je svog zemljaka Lea Vestermana, sa kojim je ponikao u Partizanu, a zatim igrao i u Fenerbahčeu. Na poziciji bek-šutera postavio je Dragana Milosavljevića, iako su mnogi smatrali da će se Lovernj opredeliti za Bogdana Bogdanovića.

– Moram da izaberem Dragana jer je još luđi od Bogdana – rekao je Žofri uz osmeh.

Na ‘trojci’ je birao između Vladimira Lučića i Čarlsa Kahudija, pa im je ‘podelio minutažu’. Poziciju krilnog centra u Lovernjovom idealnom timu pokriva Boris Dijao, a na ‘petici’ nije imao nikakvu dilemu, izabrao je zvezdu Denvera Nikolu Jokića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter