0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

KAKAV PODVIG ZA NIKOLIĆA: Bivši trener Partizana osvojio prvi trofej u Rusiji!

Objavljeno: 12.05.21 u 21:43

Bivši trener Partizana doživljava najlepše momente u svojoj karijeri.

Nakon osvajanja prvenstva u Srbiji i Mađarskoj, Nikolić je uspeo da osvoji Kup Rusije sa ekipom Lokomotive. Njegov tim je u finalu slavio protiv Krila Sovjetova rezultatom 3-1 i tako stavio krunu na sjajnu sezonu.

Bivši trener Partizana je Moskovljane kroz Kup proveo pored Tambova (3:0), Sočija (3:1), CSKA (3:0) i na kraju Krila Sovjetov, ekipe koja je dala i veći otpor nego što je javnost očekivala.

Golove za tim iz Moskve postigli su Kamano u 14 minutu, zatim je Smolov bio siguran sa beke tačke u 48 a pobednički gol postigao je Serkeira. Počasni pogodak za goste postigao je Sarveli u 22. minutu.

Ovaj trofej je još jedan razlog zašto u Rusiji smatraju da Nikolić radi fenomenalan posao sa Lokomotivom. Ostalo mu je još da obezbedi Evropu za narednu godinu i sezona će biti krajnje uspešna.

Nikolić je u karijeri, pre Kupa Rusije, osvojao još Superligu i Kup Srbije, kao i mađarsko nacionalno prvenstvo i Kup. Ovo je 11. Kup u istoriji Lokomotive.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter